dinsdag 29 mei 2007

Viva la Donna dag

Ik blijf wel met die pruik bezig.... hopelijk is het nu voorlopig even over.

Tijdens het korter knippen afgelopen vrijdag is waarschijnlijk een van de stiknaden geraakt. Zaterdag zag M. op mijn achterhoofd een pluk haar loshangen. We hebben hem er tussen gefrommeld.
Vandaag in Hekelingen is de pluk weer vastgenaaid. Wat ben ik toch blij dat ik in deze weken dit soort dingen zelf met mijn auto kan regelen.

Vervolgens op naar de opticien om nieuwe lenzen te bestellen.
Gisteren tegen het advies van de oncologieverpleegkundige in mijn lenzen maar weer eens ingedaan. Er is verteld dat het mogelijk is dat de chemo gaten in de lenzen brand. Daarnaast worden mijn ogen door de chemo's steeds droger.
Ik was echter een van de lenzen gisteravond kwijt, ik vond hem niet meer terug in mijn oog.
Wat ben ik toch onhandig met die dingen.

Vandaag was het Viva la Donna dag. Een geweldig initiatief waarbij schoonheidsspecialistes en andere beroepsgroepen zich belangeloos een dag inzetten voor vrouwen met kanker.
Zoals ik onlangs al schreef was deze dag eigenlijk al vol maar vorige week werd ik toch nog gebeld dat er een plaatsje was vrijgekomen.

Kreeg ook nog een lief kaartje van San waarin ze schreef "voor als het misschien even wat minder gaat"
Nu ik bewaar hem voor de toekomst San want het rare is dat het ondanks alles eigenlijk heel erg goed gaat.
Morgen worden mijn bloedwaarden weer bepaald om te kijken of de chemo van a.s. vrijdag door mag gaan.
Ik voel me zo goed dat ik me niet voor kan stellen dat hij niet doorgaat.
Ik ga er dan ook vanuit dat de verwendagen in Texel geen gevaar lopen. Dit vooruitzicht zal me ook zeker weer door volgende week heen gaan helpen.

Moet alleen nog even niet aan vrijdag denken, dat inbrengen van het infuus voordat de chemo gaat lopen. Heb mezelf voorgenomen om dit keer mijn mp3 speler mee te gaan nemen zodat ik niet geconfronteerd wordt met het inbrengen van het infuus van mijn buurvrouw.
Misschien is deze buurvrouw overigens dit keer wel Linda waar ik vorige week wat mee ben gaan drinken. Zij is a.s. vrijdag voor de tweede keer aan de beurt. Wordt het straks nog gezellig vrijdagmorgen.
Jammer dat we geen trek hebben in gebak.

Car

1 opmerking:

Anoniem zei

heb me ook heerlijk laten verwennen bij de schoonheidsspecialist!! Voor mij de dag voor mn chemo, en dat maakt t tcoh extra lekker.

Tot zondag de 10e, ik ga ook mee!!!
Zoooooo veel zin in!