vrijdag 6 maart 2009

Kinder Hotel Weekend zoekt sponsoren

Na ons bezoek vorig jaar aan het New Life Style Resort in Zweifall probeer ik mee te helpen aan het vergroten aan de naamsbekendheid van dit geweldige initiatief van Rob Heijne en zijn gezin.

Zo zijn we een hyves vakantienakanker.hyves.nl begonnen, liggen er nu folders in het Vlietland ziekenhuis en is de eerste beurs achter de rug waarbij ik aanwezig mocht zijn.
Op deze beurs hebben we het vakantiehuis onder de aandacht gebracht wat geheel zelf suported is maar wel naast het resort ligt en speciaal geschikt is voor grotere gezinnen, families en vrienden groepen. De opbrengsten uit deze verhuur dragen bij aan het New Life Style Resort.


De StichtingAngelsfound wil mensen na(ast) kanker de mogelijkheid bieden er even een paar dagen tussen uit te gaan. Alleen of juist samen met hun gezin en/of vrienden laten genieten en verwend worden in het Newlifestyleresort.
Vorig jaar mochten wij bij het PinkWomanWeekend zijn binnenkort wordt er een Kinderhotelweekend georganiseerd waar 10 gezinnen die geconfronteerd zijn met kanker (met elke max. 4 leden) aan deel mogen nemen.
Afgelopen week is de inschrijving van het Kinderhotelweekend geopend.
Wil je meer informatie over het Kinderhotelweekend kijk op onze hyves of klik op het logo.

Om dit weekend te kunnen organiseren is geld nodig en zijn we hard op zoek naar sponsoren.
Heel graag laten wij ons uitnodigen om een presentatie te geven over stichtingangelsfound. Graag maken wij u en uw bedrijf, school, rotary of groep enthousiast om iets voor stichtingangelsfound te gaan betekenen.
Wilt u hierover met ons in contact komen? Bel dan +49 2402 9739573 of stuur ons een email: info@angelsfound.nl

In de omgeving van Schiedam gaat op 28 maart Rob's Bikecenter in Maasland 24 uur lang zoveel mogelijk fietsen repareren voor het goede doel waarna al het arbeidsloon en een deel van de materiaal opbrengsten ten goede zullen komen aan stichting “angelsfound”.
Geweldig initiatief, hopelijk volgen er snel meer.

Car

Geen opmerkingen: