woensdag 7 januari 2009

Even voor een prik naar Arnhem

Woensdag hadden enkele lotjes wederom een afspraak in het ziekenhuis in Arnhem om een derde of vierde stellatum blokkade, een blokkade van een zenuwknoop in de nek, te laten plaatsen.

Ik mocht mee als chauffeur wat achteraf gelukkig niet noodzakelijk was omdat de bijverschijnselen dit keer zodanig waren dat autorijden na afloop geen probleem was.
Dit keer werd de zenuw niet verdoofd maar met hitte verwarmd in de hoop dat de opvliegers waartegen deze blokkade is bedoeld langer dan een aantal weken zullen verdwijnen of verminderen.
Zelf vind ik de gevolgen van mijn opvliegers niet van dien aard om aan dit expiriment mee te doen, ik wacht liever eerst de resultaten van de andere meiden af. Misschien ook een stukje angst voor het woord blokkade.
Na afloop zijn we gezellig gaan eten, vergezeld door echte vrouwenpraat op een nog net niet glibberige donkere dijk bij een pannenkoekenrestaurant waarna we voordat we weer op weg waren richting Rotterdam door onszelf en Tom Tom kriskras door Arnhem zijn gestuurd.
Een medisch dagje werd zo een gezellig uitje.

Meer info over de blokkade is te lezen op het blog van Dees, de ontdekker van het artikel waarin het onderzoek beschreven wordt.

Car

Geen opmerkingen: