vrijdag 26 december 2008

Kerstdagen

Er bestaat een enorm verschil tussen de kerstboodschap en de kerstboodschappen


De kerstdagen zijn voorbij, ze hebben hier in het teken van eten gestaan.
Eerste kerstdag, nadat we 's morgens rustig ontbeten hadden zijn we een paar uur nog in nachtgoed gekleed aan de slag gegaan om voorbereidingen te treffen voor het diner van die avond op de JM kade.
Nadat alle kookluchtjes van ons afgespoeld waren vertrok de voedselbank in de loop van de middag zodat M. in de gloednieuwe keuken van Mir & W. de laatste handelingen kon treffen voor het kerstdiner.
Niet echt een vervelend klusje in zo'n ruime keuken die van alle gemakken is voorzien.

Tweede kerstdag is Lara hier hazerugfilet komen proeven, uiterst rustig heeft M. ook deze avond weer een diner in elkaar staan te draaien.
Veel huishoudelijke klusjes zijn tegenwoordig weer mijn pakkie aan. M. zit weer volop in zijn overvolle werkritme, van de afgesproken 3 dagen laat, 2 dagen 's avonds meeeten is het afgelopen jaar weinig terecht gekomen.
Het koken op zon en feestdagen neemt hij echter net als heel vroeger nog zeer regelmatig voor zijn rekening. Ik vind het wel wat een man in de keuken, moeten we er maar inhouden.

Car

1 opmerking:

Anoniem zei

Na alle drukte van de laatste tijd,hebben mamma en ik een gezellige 1e kerstdag gehad.Het koken door M.werd zeer op prijs gesteld.Zelfs het afwassen van een deel van de vuile vaat heeft hij voor zijn rekening genomen.Zo.n schoonzoon houden we.