zondag 5 april 2009

Actie´s t.b.v.komend Pink Woman Weekend

Ik schreef onlangs al een blog over het NewLifeStyleResort en mijn activiteiten om dit onder de aandacht te brengen.
Vorig weekend stonden we met een informatiestand op het Kanker Genomics Marktplaza in Utrecht en a.s. maandag en dinsdag zijn we present op een informatieavond in Moergestel.
Naast het komende kinderhotelweekend is het de bedoeling om in oktober wederom gesponsord twee weekenden een 50 tal vrouwen geconfronteerd met borstkanker uit te nodigen om hen te verwennen in het NewLifeStyleResort tijdens het Pink Woman Weekend.
Hiervoor hebben we de afgelopen weken de volgende actie's bedacht:

  1. Binnenkort gaan we beginnen met de verkoop van loten a € 5,- voor een loterij waarbij door verschillende bedrijven al prijzen zijn geschonken zoals een ballonvaart, weekend weg, cadeaubonnen, kaartjes voor voetbal, pretpark en theater, duikles, motorrijles, massages en nog heel veel andere prijzen. Wil jij in het bezit komen van loten of onder je vrienden en (sport) bekenden een aantal loten voor ons verkopen laat het mij a.u.b. weten. Heb je nog een idee voor een prijs dan horen we dit ook heel graag.

  2. Sinds kort is de Stichting Angelsfound partner van de SponsorBingoLoterij. Speel je al mee met de SponsorBingoloterij om zo wekelijks kans te maken op € 100.000,-of één van de 200.000 andere prachtige prijzen? Steun de Stichting Angelsfound dan via de Sponsorloterij. Veel mensen weten dit niet maar uniek aan de SponsorBingo Loterij is dat je zelf kunt bepalen voor welk goed doel je meespeelt! Dat kan de plaatselijke voetbalclub zijn, maar ook Stichting Angelsfound. Heb je al een lot en nog geen favoriete club aangewezen dan gaat de helft van de maandelijkse inleg van € 8,50 per maand (zijnde € 4,25) naar de 32 algemene goede doelen. Aan de rechterzijde op dit blog vind je banners waarmee loten omgezet kunnen worden. De Stichting Angelsfound is statutair gevestigd in Castricum. Heb je nog geen lot en wil je toch graag de Stichting Angelsfound op deze wijze steunen ?Stuur dan je naam en telefoonummer naar info@angelsfound.nl of laat mij dit weten. Binnenkort gaan we nl met een belteam van Angelsfound bij de Sponsorloterij leden werven. Mogen we jouw dan bellen en zo een bonus van € 2000,- verdienen ? Laat ons dit dan weten.


  3. Mandy heeft haar ervaringen van de afgelopen twee jaar verwerkt tot een boek wat binnenkort verschijnt. Dit boek gaat Ongebroken heten. Speciaal hiervoor heeft kunstenares Thea van Kessel een aantal beelden gemaakt. Een deel van de opbrengst zal geschonken worden aan de Stichting Angelsfound. Meer info over het boek en het beeld is te vinden via de website http://www.ongebroken.com/
    Zelf heb ik vanmiddag het eerste beeld besteld, mooi voor in onze nieuwe tuin.

Car



2 opmerkingen:

Mandy zei

Dank je voor dit bericht, Car!
Ik lig nu doodmoe op mijn bed, maar slapen, ho maar...
We hadden vandaag veel ideeen, hé?
XXX

Anoniem zei

Als het boekjes van 10 loten zijn,dan 2 boekjes voor de verkoop.
pa.