zondag 31 augustus 2008

Laatste zomer weekend


31 augustus de laatste dag van de meteorologische zomer.
Een zomer die net als vorig jaar weer nat is geweest, alleen hebben wij hem dit jaar mede door de buitenland uitstapjes gelukkig anders beleefd.
Morgen begint de school weer, K. begint aan zijn eindexamen jaar en gaat tm 8 februari spelen in een nieuwe productie.
Afgelopen week hebben de eerste repetities plaatsgevonden van de kerstproductie van Jeugdtheater Hofplein de Winterkoningin die 19 december in premiere gaat.
K. gaat steeds meer zijn eigen gang en wij dus ook.
Zaterdag hebben we samen een uur live kunnen genieten van BLØF op Paradie Overschie, een festival om voor volgend jaar te onthouden en vandaag hebben we meegereden met een cabriotour op de Utrechtste Heuvelrug welke werd afgesloten met een BBQ.
Met wapperende haren heb ik genoten van het open rijden, de mooie omgeving en het prachtige weer.

En dan kom je weer thuis, lees je de mail en ben ik in gedachten bij Jessica die afgelopen weekend haar vader verloor aan zijn strijd tegen kanker.

Car

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Carla
Ja, ik lees het net pas allemaal maar als je gevoel zegt dat je teveel hooi op je vork neemt moet je er inderdaad mee stoppen en nog even lekker alles op je gemak doen. En zo gaat alles weer zijn gewone gangetje met school en werk van je man en jou werk dat komt ook wel weer als daar de tijd rijp voor is, maar de leuke dingen zijn ook erg belangrijk.
Heel veel groetjes Elly en Margo