woensdag 24 juni 2009

Examenfeestje

Maandagavond zijn de laatste randen geplaatst en was de tuin dan eindelijk klaar.
Het heeft de hovenier die de tuin aangenomen had niet meegezeten.
I.p.v. de in geplande 6 dagen zijn er 14 dagen werk in gaan zitten. Kleine misrekening maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
Er is fantastisch werk geleverd door Vita-bleiswijk. (wil je met hen in contact komen, bel ze dan, deze jongens werken zo hard dat het emailadres nog steeds niet werkt)
We hebben het 14 dagen hier gezellig proberen te maken, voor koffie gezorgd en tussen de middag eieren of iets anders lekker gebakken.

Dinsdagavond is de tuin direct ingezegend met een fantastisch examenfeest, de randen die aangebracht zijn konden zo direct worden uitgetest.
Vanaf vijf uur druppelde de eerste mensen binnen en om vier uur 's nachts besloten onze pubers dat het voor hen ook genoeg was.
Het weer zat mee, de sfeer was ontspannen en het eten was heerlijk en misschien achteraf iets te veel.
Tijdens dit soort dagen realiseer ik me extra hoe bijzonder het is als je het examenfeestje van je eigen kind bij mag wonen.

M. is al een aantal weken thuis, uiteindelijk heeft zijn lichaam nu toch aangegeven dat het aantal uren wat hij de afgelopen jaren dacht te kunnen maken toch niet echt gezond is. Even pas op de plaatst en nadenken over hoe nu verder.
De afgelopen weken heeft hij zich bezig kunnen houden met opzichteren in de tuin, en aanleggen van het vanuit Spanje geïmporteerde watersysteem.
Voor mij geeft dit thuis zijn toch ook weer extra ontspanning. Zeker nu de tuin klaar is lijkt het wel een grote vakantie.




.

Multifunctionele tuinarchitect die ook nog kan bbq en

Car

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ziet er even mooi en gezellig uit. Nogmaals gefeliciteerd hoor. Groetjes Anita