maandag 27 oktober 2008

Pink Woman Weekend

Zoals ik in mijn vorige blogje al verklapte mocht ik afgelopen weekend een van de 55 vrouwen zijn die uitgenodigd waren voor het Pink Woman Weekend in Zweifall.
In Schiedam stond vrijdagmorgen de koffie met desgewenst gebak klaar, M. had de eer om op Blinker (= hond) te passen en samen met Mandy, Linda & Marloes reed een tweetal auto's iets voor het middaguur de straat uit om onderweg Jessica en Diana op te halen.
In Kerkrade sloot ook Dees zich bij ons aan waarna we met z'n zevenen konden gaan lunchen.
Laat in de middag arriveerde we bij het New Life Style Resort waar we verwelkomt werden door Rob en Sibyl Heijne.

Het gehele weekend zijn we in het smaakvol ingerichte resort in de watten gelegd. Er werd heerlijk voor ons gekookt door een tweetal koks van het Rotterdamse Holland Casino, ook was er de mogelijkheid om een Reiki behandeling te ondergaan, naar de pedicure te gaan, deel te nemen aan een meditatie workshop en kwamen er een tweetal Douglas visagisten langs.
De hot tube en sauna stonden klaar voor gebruik.
Zaterdag zijn we met twee auto's een paar uur naar Aken gegaan waar we zelfs nog buiten op een terras in het zonnetje koffie konden drinken en even later gezamenlijk zijn gaan lunchen.
De groep uitgenodigde vrouwen was heel divers zowel jong als oud waren mooi vertegenwoordigd.
In het resort werd in de verschillende huiskamers onderling ervaringen uitgewisseld.
Zelf merkte ik dat ik niet meer zo heel veel behoefte heb om nogmaals mijn verhaal te vertellen, ik heb steeds minder zin om terug te blikken, details ben ik zelfs alweer vergeten. Mijn blik is gericht op nu en de toekomst.
Tijdens het diner op zaterdagavond heeft onze welbespraakte "benjamin" namens onze groep ter herinnering aan het weekend een beeld gemaakt door Thea van Kessel, de zus van Mandy aangeboden met de titel
"De Overpeinzing", na kanker is er nog genoeg om over na te denken.
Na het hoofgerecht kwamen een aantal Amazones die in Maastricht gespeeld hadden onverwachts langs om ons te verrassen met enkele stukjes uit het theaterstuk Je Borst of je Leven. Afgelopen woensdag had ik het plan om in Utrecht het stuk te gaan bekijken, we hebben dit echter af moeten blazen.
Gigantisch stoer dat deze meiden wiens nickname nu ook een gezicht kreeg dit idee hadden opgevat.
Zondagmorgen volgde er nog een film Crazy Sexy Cancer waarna we na de lunch naar huis vertrokken.
Rob en Sibyl en alle vrijwilligers die zich voor dit weekend hebben ingezet bedankt voor alle energie die wij hebben mogen voelen op deze door jullie gecreëerde bijzondere plek.

Vandaag heb ik terwijl K. ziek in zijn bed lag (virusje ?) lekker de tijd genomen om het afgelopen weekend te overpeinzen.

Car

Rob en Sibyl zouden graag in contact komen met bedrijven die het Resort als seminar of trainingshotel willen gebruiken waardoor zij nog meer van dit soort weekenden voor verschillende doelgroepen mogelijk kunnen maken.
Ook kun je zelf een all-in weekend plannen en daarmee betaal je mee aan de vakantie van iemand na(ast) kanker. (folder NLRS)
In 2009 is het de bedoeling om twee Pink Woman weekenden en een kinderweekend te organiseren.
Wil jij hier ook bij zijn ? Hou dan de website van het New Life Style Resort in de gaten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Car, ook ik heb genoten van het weekend in Zweiffel. Ik was met mijn zus daar, 2 allochtonen. Ik vond het echt super dat wij allen zo verwend werden door Rob en Subel. Het was echt een lach en een traan...Vooral na de voorstelling van de Amazones....
Ik ga nu je hele blog lezen, want ik ga die narigheden nu tegemoet.
Ik vond het echt super gaaf dat ik ingeloot ben. Want ik heb net 31 x bestralingen achter de rug en op 6-11 begint mijn 1e chemo. Mede door jullie allen ben ik helemaal ready voor de 4 x AC, 12 herceptin en taxol en daarna 40 x herceptin en dan ook nog de hormonenkuur. Ik ben er nu echt klaar voor!!!!.Jullie hebben me allemaal op jullie wijze gesteund (de steun die ik nodig had om er door heen te gaan).
Daarom wil ik jou ook bedanken voor de aanwezigheid v.h. afgelopen weekend. Een weekend om te koesteren in mijn moeilijke dagen......
Ik ga er voor......
Een warme groet uit Den Haag.

Peggy P.