zondag 20 december 2009

Beren bleken sneeuwbergen te zijn

M. heeft sinds enige maanden intern een nieuwe functie.
Hij reist niet meer dagelijks voor en na de files naar het kantoor in Nieuwegein maar bezoekt nu regelmatig wereldwijd kantoren van het bedrijf waarvoor hij werkt.
De verhouding werk/prive word hierdoor voor ons aanzienlijk gezonder.
Als hij nu in Nederland is dan is hij 's avonds op een normale tijd thuis en kan normaal met ons meeeten. Hij is niet langer de man die op zondag het vlees snijd.
De dagen voor de kerst stond Parijs gepland.
K. zag het wel zitten, hotel kamer was toch geregeld, auto reed toch, " wij gaan mee ma en gaan heerlijk drie dagen door Parijs struinen"
Ik ben echter tegenwoordig zeer goed in het zien van beren op de weg en die liepen nu ook weer in grote kuddes voorbij. Aan de andere kant realiseerde ik me ook dat menigeen die deze mogelijkheid niet had graag in mijn schoenen zou willen staan en wat is er leuker dan met een enthousiaste puber die ook nog van winkelen houd door een Parijs te struinen wat op dit tijdstip van het jaar prachtig verlicht is met volop aanwezige kerstmarken.
De beren werden dus opzij geveegd en zondagmiddag zijn we vertrokken.
En wat bleek geen beren op de weg maar een afgekondigd weeralarm en tot Antwerpen volop sneeuw op de weg. En eigenlijk was dit weer eens vanouds avontuurlijk. Gewoon gaan en wel zien hoe het loopt.

Gelukkig konden we na Antwerpen normaal doorrijden en arriveerde uiteindelijk met maar 1 1/2 vertraging in Parijs.

Car

2 opmerkingen:

jetty zei

Wat gaaaaaaaaaaf. Parijs in kerstsfeer!!!
Zie al dat mijn man dus duidelijk het verkeerde beroep heeft gekozen hahaha.
Als bouwkundig tekenaar kom je Nederland echt niet uit....

mandy zei

leuk stukje, Car...gelukkig ook geen ijsberen gezien!
Leuke kerstmarkten gezien?