zaterdag 25 juli 2009

Weer een nieuwe ervaring

We zijn weer thuis na een hele leuke nieuwe ervaring.
Deze moeder had haar zoon het afgelopen jaar beloofd dat we niet met de caravan op vakantie zouden gaan maar iets bijzonders zouden ondernemen als hij zou slagen. Belofte maakt schuld. (heb me overigens wel voorgenomen om minder te gaan beloven)
We hebben een 12 daagse cruise over de Middellandse zee gemaakt.
Met de auto zijn we naar Savona (Italie) gereden onderweg hebben we overnacht in Medrisio (Zwitserland).
De cruise bracht ons in Argostoli - Heraklion (Griekenland)- Cairo- Jeruzalem & Bethlehem- Nauplia (Griekenland) en Napels om in Savona weer te eindigen.
Vervolgens hebben we nog twee dagen geshoped in Milaan zonder met tassenvol thuis te komen.
Het was een super ervaring om op deze wijze vakantie te vieren.
Bijna thuis al rijdens over de Brienenoordbrug zet Kevin het nummer Rotterdam van de Hermes House Band op en realiseren wij ons dat dit best wel eens een van de laatste keren kan zijn geweest dat we met z'n drietjes op vakantie zijn geweest.

Het was weer heerlijk weg van alles.
En dan toch komt de borstkanker weer om de hoek kijken en houd me weer even bezig als een medereizigster die dubbelzijdig geamputeerd is "topless" op het dek naast me ligt te zonnen.
Eigenlijk valt het in eerste instantie helemaal niet op omdat ze prachtig bruin is maar wel als enige vrouw topless aan het zonnen is.
Ik merk dat ik toch schrik, het komt onverwachts weer even heel dicht bij.

Car

1 opmerking:

Dees zei

Hé girl, klinkt als een zalige vakantie !!!! We moeten elkaar hoognodig weer eens zien. In elk geval in augustus met de Ride for the Roses...